Προσφορές

Εντομοκτονία ή αλλιώς η απεντόμωση που σημαίνει εξουδετέρωση και απώθηση των διάφορων ενοχλητικών εντόμων βαδιστικών και ιπτάμενων, δηλαδή κατσαρίδες, κουνούπια, ψύλλους, μύγες, κοριούς, τσιμπούρια, μυρμήγκια κ.λ.π. Στην απολύμανση κατά την εξόντωση των εντόμων χρησιμοποιούνται διάφορες εφαρμογές και παρασκευάσματα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό απαιτεί ψέκασμα δύο έως και τρεις φορές το χρόνο και πάντα στοχευόμενα σε συγκεκριμένους χώρους όπως κλιμακοστάσια, ταράτσες, υπόγεια και γκαράζ, φωταγωγούς, ακάλυπτους χώρους, πυλωτές, φρεάτια και πεζοδρόμια. Οι ψεκασμένες επιφάνειες δε πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον για μια βδομάδα.

Μια απολύμανση το χρόνο είναι η ελάχιστη και υποχρεωτική σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα και αποτελεσματικά παρασκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου η τοξικότητα τους δεν αποτελεί κίνδυνο για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Επισημαίνουμε τον όρο  σύγχρονα παρασκευάσματα , διότι έχουν μεγάλη διάρκεια δράσης χωρίς οσμές και δεν λεκιάζουν.

Η εταιρεία μας συμπεριλαμβάνει ειδικό χημικό όπου  και μετά από κάθε εφαρμογή, εκδίδουμε πιστοποιητικό  απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Αναλαμβάνουμε :

  • Απεντόμωση με ψεκασμό
  • Απεντόμωση με gel που εφαρμόζεται συνήθως στις μικρές κατσαρίδες και τοποθετείται όπου αυτές συχνάζουν.
  • Νεφελοψεκασμός εφαρμόζεται σε μεγάλους χώρους όπως αποθήκες ή βιομηχανικούς χώρους, ο οποίος είναι πιο αποτελεσματικός, άμεσος και μεγαλύτερης διάρκειας.

Στα ειδοποιητήρια για την απολύμανση επισημαίνουμε την ώρα, την ημερομηνία και χρήσιμες οδηγίες για την διεξαγωγή της και την καλύτερη προφύλαξη σας.